image-1384

Jumpat & skumpat elämänne mukavimpaan päivään!

Juuri sellainen tunti kuin haluatte!

Meillä on ihana viettää polttareiden aktiviteettihetki!

Sen lisäksi, että meillä on hienot ja tilat ja vehkeet niin meillä on myöskin hyvät ohjaajat, tarjolla toiveidenne mukaan skumppaa, urheilujuomia, kahvia, teetä tai vaikka oluet. Ihan mikä maistuu teille ja morsiammelle!

Millainen olisi mukava polttaritunti juuri teidän porukalle?

Meiltä saat halutessasi juomatarjoilut tai palkkarit kaikille osallistujille tai voit myös tuoda omat tarjoilut 🙂

 

pyydä tarjous

 

 

 

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus

Yin joogaa äänimaljoilla on ainutlaatuinen tunti, jonka aikana Tiibetiläiset äänimaljat johdattavat sinut lempeästi syvälle rentoutumisen tilaan. Muu maailma hiljenee ja yhteys omaan itseesi vahvistuu, kehon ja mielen rentoutuessa. Pääset nauttimaan Yin joogan lempeimmistä asennoista vapauttaen kehon ja mielen kireyksiä.

Tunti päätetään pitkään syvärentoutukseen, jonka aikana voit vain nauttia ja antaa maljojen hoitavien äänten viedä sinut ihaniin mielenmaisemiin ja rentoutua täysin.

Äänimaljarentoutus on myötävärähtelyyn eli resonanssiin ja ääniaaltoihin perustuva syvärentoutusmenetelmä. Rentoutuksen aikana parasympaattinen hermosto (lepohermosto) aktivoituu, jolloin syke laskee ja hengitys hiljenee. Arkiset ajatukset väistyvät ja vaivut rauhoittavan unen ja valvetilan rajamaastoon.

 

KYSY TARJOUS

 

Skumppajooga

Kuplivan hauskaa skumppajoogaa!

Tunnilla joogataan skumppalasi kädessä pilke silmäkulmassa. Tällä hyvänmielentunnilla kuohvuviinilasi seuraa joogaajaa läpi tunnin ja tunti päätetään aivan ihanaan syvärentoutukseen. Skumppajoogatunti sopii kaikille tasosta riippumatta.

KYSY TARJOUS

 

 

image-1377
image-1385

Zumba & tanssi

Iloa ja energiaa! Miltä kuulostaisi zumba tai tanssitunti? Saisiko ehkä olla skumppaa lanteita irroittelemaan jo tunnin aikana vai otetaanko lasilliset vasta tunnin jälkeen?

KYSY TARJOUS

 

image-1290

Reisi-Vatsa-Pakara, pilates vai bodycombat?

Mikä teitä liikuttaa? Onko polttarisankarilla joku lemppari? Kehitelläänkö jotain uutta vai kiinnostaisiko joku seuraavista ikisuosikeista?

  • Reisi-Vatsa-Pakara eli RVP
  • Pilates
  • Core
  • Kahvakuula
  • Muokkaus
  • Jooga
  • Lempeä kehonhuolto

Näitä ja monia muita suosikkeja on tarjolla!

KYSY TARJOUS

 

image-1373

Lempeä rautakankijooga & intialainen päähieronta

Miltä kuulostaisi rentouttava päähieronta & lempeä syvävenyttely nautinnollisen aromatuoksun kanssa?

Laittakaa villasukat jalkaan ja tulkaa nauttimaan. Tällä tunnilla ei voi kuin onnistua. Jokainen osallistuja saa tunnin aikana intialaisen päähieronnan, jalkahieronnan tai niska & selkähieronnan.

KYSY TARJOUS

 

image-1390

Tervetuloa viettämään upeita liikuntahetkiä Böönaan!