Liikuntarahoilla maksaminen ja laskutus

Hyväksymme Böönassa seuraavat maksutavat:

Smartum, E-passi, Tyky-setelit, Edenred, Eazybreak, Virikesetelit ja virikekortti,

Ticket mind&body ja Tyky online.

IN ENGLISH

MAKSUTAVAT

Alta löydät tärkeää tietoa laskutuksesta ja laskujen maksamisesta.
Meillä voit maksaa:

  • E-laskulla (0€)
  • Automaattisella korttiveloituksella (kuten esim. netflix jne.)
  • Sähköpostilaskulla (2€)
  • Liikuntaeduilla
1. E-Lasku

E-laskutus on asiakkaillemme kuluton tapa vastaanottaa laskut. Voit aktivoida e-laskutuksen omasta verkkopankistasi. Yrityksemme virallinen nimi on on Innowellness Oy.

Huomioithan, että pankista riippuen E-laskutuksen aktivoituminen voi kestää noin 2-5 arkipäivää, lisäksi on huomioitava että e-laskujärjestelmä vaatii laskujen lähettämisen vähintään 14 vrk ennen eräpäivää. Laskutus tapahtuu 4 viikon välein. Huomioithan, että laskut lähtevät järjestelmästä aina 14 päivää ennen eräpäivää.

 

2. Automaattinen korttiveloitus

Liikuntamaksut voi maksaa mm. Spotify:sta ja Netflixistä tuttuun maksutapaan eli jatkossa sinun ei tarvitse erään erikseen maksaa liikuntamaksuja laskulla, vaan veloitus tehdään automaattisesti aina laskutuskauden 1.pv rekistöimältäsi maksukortilta. Maksukortiksi kelpaavat Visa ja Mastercard -kortit.

Mitä minä asiakkaan hyödyn?
Sinun ei tarvitse enää muistaa kaivaa laskuja sähköpostistasi ja näpytellä maksuja. Riittää, että olet rekisteröinyt meille toimivan maksukortin. Toimivalla kortilla tarkoitetaan, että kortti on voimassa, tilillä on katetta/luotto eikä korttia ole ilmoitettu varastetuksi. Korttitietoja voit ylläpitää ”omat tiedot” -sivun kautta.

Miten minun tulee toimia?
Kirjaudu verkkosivuillamme Omat tiedot-sivulle ja seuraa ohjeita. Voit rekisteröidä korttisi tai jatkaa laskutuksella. Ensimmäinen korttiveloitus tapahtuu laskutuskaudesta riippuen 2-4 viikon kuluttua korttisi rekisteröinnistä. Huomaa että maksukortin rekisteröinti edellyttää avoimia laskuja, eli aloita ostamalla liikuntatuote, jonka jälkeen voit rekisteröidä maksukortin.

TÄRKEÄÄ! Maksunvalvonta on automatisoitu.
Maksamaton lasku tai kaksi kertaa peräkkäin epäonnistunut veloitus maksukortilta aiheuttaa tilin lukkiutumisen, etkä pääse kulkemaan kulunvalvotuista ovista/porteista. Mikäli korttisi on vanhentunut tai tilisi on lukittunut korttiveloituksen yhteydessä tulee sinun maksaa avoimet laskusi erikseen Omat tiedot-sivun kautta.
Laskujen maksamatta jättäminen ei ole sama kuin irtisanominen. Mikäli haluat irtisanoa asiakkuutesi voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla (boonagym@gmail.com). Asiakkuus päättyy irtisanomista seuraavan laskutuskauden loppuun.

Turvallisuus
Korttisi tiedot tallentuvat Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4) tietojärjestelmään. Visma Payments Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

3. Sähköpostilaaskutus

Mikäli et aktivoi e-laskua tai korttimaksua lasku lähetetään sinulle sähköpostiin. Sähköpostilaskun laskutuslisä on 2 €. Huomioithan, että emme voi vastata siitä, jos lasku menee roskapostikansioon (hyvin yleistä esim Gmailissa ja Hotmailissa) tai sähköpostilaatikkosi on täynnä.
Mikäli haluat laskun sähköpostiisi huolehdithan aina siitä, että meillä on voimassa oleva, oikein kirjoitettu sähköpostiosoite.

Valitettavasti mm. Gmail ja Hotmail ja muut yleiset sähköpostipalvelimet ovat erittäin epävarmoja sähköpostilaskujen vastaanottamiseen, sillä isoina joukkoina lähtevät postit (kuten sadat laskut) joutuvat usein sähköpostien spämmilistoille ja / tai suoraan roskapostiin.

Valitettavasti Kuntokeskus Bööna ei voi ottaa vastuuta  sähköpostilaskujen perille saapumisesta.

TÄRKEÄÄ! Maksunvalvonta on automatisoitu.
Maksamaton lasku aiheutta tilin lukkiutumisen etkä pääse kulkemaan kulunvalvotuista ovista/porteista.
Laskujen maksamatta jättäminen ei ole sama kuin irtisanominen. Mikäli haluat irtisanoa asiakkuutesi voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla (boonagym@gmail.com). Asiakkuus päättyy irtisanomista seuraavan laskutuskauden loppuun.

 

TULEVIEN KUUKAUSIEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA TAI ENNAKKOON:

Hyväksymme Böönassa seuraavat maksutavat:
Smartum, E-passi, Tyky-setelit, Edenred, Eazybreak, Virikesetelit ja virikekortti, Ticket mind&body ja Tyky online, mobile pay sekä pankki ja luottokortit.

Mikäli et halua saada meiltä laskua vaan haluat maksaa laskusi etukäteen tai käyttää maksamiseen Smartumia tai
E-passia toimi seuraavasti:

Kirjaudu omille asiakassivuillesi Böönan nettisivujen kautta

  1. Paina ” laskut” ja valitse minkä laskun haluat maksaa.
  2. Valitse haluamasi maksutapa
  3. Maksa
  4. HUOM: Jo saapuneita laskuja ei voi maksaa jälkikäteen omien asiakassivujen kautta. Maksut kohdistuvat aina tuleviin laskuihin. 

Edenred ja Eazybreak ja muut liikuntaedut:
HUOM: Maksu kohdistuu seuraavan laskutuskauden laskulle. Erääntynyttä laskua ei voi maksaa takautuvasti millään liikuntaedulla.

Voit maksaa maksuja Eazybreakilla tai Edenredillä seuraavasti:

1.Tee maksu Eazybreak tai Edenredin sovelluksessa ( ei siis nettisivujemme kautta). Voit maksaa niin monta kuukautta etukäteen kuin haluat.

2. Laita meille kuitti maksusta (boonagym@gmail.com). Kuittaamme rahat asiakastilillesi saatuamme sinulta sähköpostin. Huomaathan, että asiakaspalvelumme ei ole auki pe-su, eikä arkipyhinä, joten perjantaisin tai viikonloppuisin maksetut rahat kuitataan asiakastilille vasta seuraavana arkena.

Huom: etukäteen maksettuja maksuja ei palauteta.

TÄRKEÄÄ: Jos teet maksun Eazybreakella tai Edenredillä ja et laita siitä meille ilmoitusta ja kuittia niin maksu ei kirjaudu laskullesi. Muista siis laittaa meille meiliä.

 

JO SAAPUNEEN LASKUN MAKSU LIIKUNTAEDUILLA

Jos olet jo saanut meiltä laskun niin voit maksaa sen seuraavasti:

Jos sinulla on käytössä E-passi, Edenred tai Eazybreak:

Tee maksu omassa sovelluksessasi ( ei siis nettisivujemme kautta). Laita meille kuitti maksusta (boonagym@gmail.com). Kuittaamme laskun maksetuksi saatuamme sinulta sähköpostin ja kuitin.

HUOM: Mikäli laskullesi on jo kerääntynyt muistutusmaksuja sitä ei valitettavasti voi enää maksaa liikuntaeduilla.

_____________________________________________________________________________________________