REBELS

BURN BABY BURN!
Tämän super tehokkaan ja hauskan HIIT yhdistelmätunnin pitäisi kuulua jokaisen treenikalenteriin 🙂

Tunnilla yhdistetään ohjattu juoksutreeni juoksumatolla ja lihaskuntotreeni, jossa apuvälineinä käytämme mm. käsipainoja, kahvakuulia jne. Tunnista 50% pyhitetään monipuoliselle intervalli-juoksutreenille ja puolet lihaskunnolle.

Tällä tunnilla rasva palaa ja kunto nousee kohisten!! Pelottaako juoksu? Ei hätää 🙂 Voit tehdä juoksuosuudet myös omalla temmolla!

Valitse itsellesi sopiva aloitustunti ja hyppää mukaan REBELS-yhteisöömme:

START UP REBEL
REBELS-tuntivalikoimamme kevyempi versio.

Energinen ja monipuolinen bootcamp-tyyppinen tunti, jossa treenaat tehokkaasti läpi koko kehon. Tällä tunnilla hikoillaan ja hengästytään mutta maltilla 🙂

Juoksumatot ovat myös kävelymattoja, joten älä ota paineita sen suhteen. Tällä tunnilla ei ole hyppyjä, paitsi ehkä ilosta ja nekin vapaaehtoisia!

Jos olet jo enemmän REBEL niin tule silti mukaan. Intensiteettiä on helppo skaalata itse niin ylös kuin alaspäin 🙂

REBEL
Intensiivinen Hiit tunti joka polttaa enemmän kaloreita kuin mikään muu treeni! Tällä tunnilla treenaat koko kehon lihasryhmät läpi ja kasvatat kuntoasi juoksumatolla. Kyseessä on täysin ohjattu juoksumattotreeniä ja lihaskuntoa yhdistelevä harjoitus jossa musiikki ja valot ovat osa kokonaisvaltaista harjoitusta. Tunnin intensiteettiä voit muokata itse, joten rohkeasti mukaan nauttimaan treenistä ja hyvästä fiiliksestä! HUOM: Juoksumatot kulkevat myös kävelyvauhtia, joten älä ota turhia paineita juoksuosuudesta:)

THE REBEL

Vauhtia mutta ei vaaratilanteita. Kaipaatko kunnon tykitystä ja itsensä haastamista? Tule mukaan THE REBELS-tunnille. Nyt juostaan, nostetaan painoja ja koetellaan kestävyyttä. Nauti markkoinoiden parhaiden juoksumattojen rullaavasta tunnelmasta jalkojen alla ja anna itsesi lentää!