Ryhmäliikunnan varaussäännöt

RYHMÄLIIKUNNAN VARAUSSÄÄNNÖT

 • Tunteja voi varata aikataulusta niin kauaksi kun aikataulua on julkaistu. Pyydämme varaamaan paikan tunnille vain jos olet varma saapumisestasi. Varaaminen on mahdollista ainoastaan jos sinulla on avainkortti.
 • Tunnille voi varata paikan kirjautumalla omilla tunnuksilla kuntokeskus Säterinportin varausjärjestelmään nettisivujemme kautta. Emme valitettavasti vastaanota varauksia puhelimitse, sähköpostilla tai muutoin.
 • Varaukset on peruttava viimeistään 60 minuuttia ennen ryhmäliikuntatunnin alkamista mikäli et pääse paikalle.

Kertakäynnillä EI voi varata paikkoja jumppaan ilman avainkorttia. Kertakäynnillä voi tulla tunnille jos siellä on vapaita paikkoja.

Vapaita paikkoja voi tiedustella ohjaajalta ennen tunnin alkua.

Miten voin varata paikan tunnille kertakäynnillä tai mistä saan avainkortin?

Avainkortin voi lunastaa (15€) Säterinportin aulapalvelusta arkisin klo 7.30-16.30.

Avainkortin lunastamisen jälkeen voit ostaa kertakäyntejä seuraavasti:

1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi Säterinportin nettisivuille
2. Osta kertakäynti kirjautuneena -> tällöin kertakäynti menee avainkortille
3. Varaa paikkaa tunnille
4. Kun saavut tunnille niin leimaa itsesi avainkortilla sisään tunnille sisääntulon kosketusnäytöltä.

Kun sinulla on avainkortti niin PIN-koodi poistuu käytöstä.

PAIKAN VASTAANOTTAMINEN

 • Sinun on kirjattava itsesi (näytä henkilökohtaista avainlätkää kuntosalin vastaanotossa sijaitsevalle lukijalle ja paina kosketusnäytöstä oikeaa tuntikuvaketta) varaamallesi ryhmäliikuntatunnille kuntokeskuksen vastaanotossa vähintään 5 minuuttia ennen tunnin alkua.
 • Kaikki varatut mutta kirjaamatta jääneet tunnit jaetaan paikkaa jonottaville 5 minuuttia ennen tunnin alkamista.
 • Mikäli et ole saapunut tunnille 5 minuuttia ennen tunnin alkua menetät varauksesi ja paikkasi luovutetaan ensimmäisenä paikkaa odottavalle

 

JONOTUSLISTA

 • Jos tunti on täyteen varattu, voit varata paikan jonotuslistalta.
 • Jos tunnilta vapautuu paikka, saat siitä tiedon sähköpostiisi.
 • Asettumalla jonoon sitoudut vastaanottomaan paikan viimeistään 60min ennen tunnin alkamista ja vastuu paikan vastaanottamisesta tai sen perumisesta siirtyy sinulle.

Mikäli joku paikan varanneista ei lunasta varaustaan niin lunastamatta jääneet paikat jaetaan keskuksessa paikkaa jonottaville ennen tunnin alkamista.

 

VARAUKSEN PERUMINEN

 • Varaukset on peruttava viimeistään 1 h ennen tunnin alkamista. TOIVOMME SINUN LÄMPIMÄSTI PERUVAT PAIKAN JOS ET PÄÄSE PAIKALLE 🙂
 • Peruutukset on tehtävä ensisijaisesti Säterinportin varausjärjestelmän kautta. Paikka perutaan samaa kautta kuin se on varattu. Järjestelmästä näet tulevat varauksesi. Klikkaamalla varausta saat sen peruttua.
  Mikäli sinulla ei ole internetyhteyttä saatavilla tehdäksesi peruutuksen, otathan huomioon vastaanoton aukioloajat ja sen, että vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella emme vastaa puhelimeen. Emme valitettavasti vastaanota peruutuksia sähköpostilla, puhelimitse, tekstiviestillä tai Facebookin kautta.
 • Mikäli sinulla on 3 kk:n aikana 3 kpl varattuja tunteja, joille et ole saapunut etkä ole perunut paikkaa niin varausoikeutesi menee lukkoon. Varausoikeuden saa päälle lähettämällä meille sähköpostia asiasta.